Uniek gesigneerd EK-scheidsrechters shirt Björn Kuipers voor gehandicaptensport in veiling

GRONINGEN – Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft in het kader van de acties voor Fonds Gehandicaptensport een uniek door Björn Kuipers tijdens het EK gedragen en nu gesigneerd scheidsrechtersshirt te koop.

De hoogste bieder gaat er met dit collectors item vandoor. Ook een set gesigneerde gele en rode kaarten van Kuipers, een officieel EK-trainingsjack en verschillende nieuwe scheidsrechtersshirts uit de Champions League lijn van Adidas zijn nu via een online veiling te koop. De volledige opbrengst gaat naar de gehandicaptensport.

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is van mening dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je een handicap hebt of niet. Onder de noemer Niemand buitenspel voert de vereniging het hele jaar al actie voor Fonds Gehandicaptensport. Via een SMS-actie, een afdracht van 2 euro per verkochte kledinglijn, inzet tijdens de collecteweek en acties rondom het door de Groninger scheidsrechters georganiseerde NK veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen is inmiddels ruim 2600 euro ingezameld. De volledige opbrengst van de ‘online veiling’ van het shirt + jack van Björn Kuipers en de door collega-scheidsrechter Jochem Kamphuis beschikbaar gestelde Adidas scheidsrechtersshirts gaat naar Fonds Gehandicaptensport. Via http://www.covsgroningen.nl/?p=9566 zijn alle artikelen te zien en kan er worden geboden.

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is met zo’n 220 leden de grootste belangen- en sportvereniging voor en door voetbalscheidsrechters in Nederland. De vereniging behartigt de belangen, biedt faciliteiten aan de leden (project videofeedback, trainingen, sportmedische voorzieningen) en heeft met www.covsgroningen.nl een drukbezochte website. De vereniging heeft haar werkgebied in een groot deel van de provincie Groningen en de kop van Drenthe (tot en met Assen).

 

20161101_091927 20161101_092055