Energieloket Groningen organiseert Warmetour in Veendam

VEENDAM – Op dinsdag 15 november organiseert het Energieloket Groningen een Warmtetour in Veendam. De gemeente Veendam is met andere gemeenten en de provincie initiatiefnemer van het Energieloket. De avond bestaat uit een informatief programma en een bedrijvenmarkt.

Warmtetour

Het Energieloket Groningen organiseert dit jaar zeven informatiebijeenkomsten over woningisolatie in de provincie: de Groningse Warmtetour. Veel inwoners zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van isoleren, zoals een lagere energierekening en comfortabeler wonen. De volgende stap is het vinden van een bedrijf om dit uit te voeren. Maar waar moet u op letten bij het aanvragen van een offerte, hoe kunt u verschillende offertes met elkaar vergelijken en hoe selecteert u het juiste bedrijf? Vragen waarop tijdens de warmtetour antwoord wordt gegeven.

Subsidie woningisolatie

Vanaf 15 september 2016 is een landelijke regeling geopend waar zo’n 20 procent subsidie kan worden verkregen wanneer twee isolatiemaatregelen tegelijk worden uitgevoerd. Tijdens de Warmtetour wordt meer vertelt over deze subsidieregeling.

Welkom en aanmelden

U bent van harte welkom op dinsdag 15 november om 19:30 uur in wijkcentrum Dukdalf in Veendam. Het programma begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst en kan op: www.veendam.nl/energieloket. Like het Energieloket op Facebook en blijf op de hoogte van de Warmtetour.

Foto: Energieloket Groningen