Gemeente Veendam maakt kennis met nieuwe inwoners

VEENDAM – De gemeente Veendam laat nieuwe inwoners kennis maken met Veendam. De gemeente organiseert onder andere een rondrit door Veendam.

De betreffende inwoners zijn persoonlijk uitgenodigd en worden door wethouder Henk Jan Schmaal verwelkomd op het gemeentehuis. Na de rondrit door Veendam schuiven ook de overige collegeleden en enkele raadsleden aan in de raadzaal van het gemeentehuis.

Tijdens deze ochtend kunnen de nieuwe inwoners en het gemeentebestuur met elkaar kennismaken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Er hebben zich 64 personen aangemeld voor de rondrit, waarvan 14 kinderen. De nieuwe inwoners komen uit diverse gemeenten. Aan het eind van de bijeenkomst ontvangen de nieuwe inwoners een klein presentje.

Foto: Google Streetview