Judolessen OBS Hendrik Wester afgesloten met toernooi

OUDE PEKELA – Leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van de OBS Hendrik Wester uit Oude Pekela hebben de afgelopen weken judolessen gevolgd. Vrijdag 11 november was het tijd voor het afsluitende toernooi, die geopend werd door burgemeester Jaap Kuin.

De judolessen werden gegeven door en bij judovereniging Zempo in Oude Pekela. Eerst was het de beurt aan groep 3 en 4 en daarna aan groep 5 t/m 8. Vanzelfsprekend werd er bij de wedstrijden rekening gehouden met lengte, gewicht en leeftijd. Dit resulteerde in spannende, maar bovenal zeer sportieve wedstrijden. De wedstrijden werden gespeeld onder grote belangstelling van ouders en verzorgers. Aan het einde van het toernooi was er een prijsuitreiking en konden alle kinderen een schitterende medaille in ontvangst nemen.

De kinderen hebben het fantastisch gedaan en kunnen terugkijken op hele leuke en leerzame lessen bij judovereniging Zempo.