Dj-wedstrijd bij Zwembad Tropiqua

VEENDAM – Zwembad Tropiqua organiseert op vrijdag 25 november 2016 van 18.30-21.30 uur een dj-wedstrijd. Ben jij een beginnende dj en lijkt het jou leuk om een keer voor een groep mensen te draaien? Meld je dan vóór woensdag 23 november 2016 aan voor de Tropiqua dj-wedstrijd.

Aanmelden

Heb je interesse? Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar: stefan.smidt@dekompanjie.nl. Je optreden mag maximaal 25 minuten duren. Neem hiervoor je eigen mixer en computer/cd-speler mee. Een entreekaartje kost die avond 6,35 euro per persoon. De dj’s mogen gratis naar binnen.

Wil je komen kijken en luisteren wie de beste dj van Veendam wordt? Een professionele dj bepaalt op basis van het hardste applaus wie de winnaar van de wedstrijd is. De winnaar ontvangt van Tropiqua een 25-badenkaart ter waarde van 97,75 euro.