Veelerveen en Westerwolde oefenen voor ALS

VEELEREEN – Het eerste elftal van VV Veelerveen speelt op zondag 20 november een vriendschappelijk wedstrijd tegen buurman VV Westerwolde. Deze wedstrijd staat in het teken van de spierziekte ALS. De opbrengsten van diverse acties rondom dit duel komen ten goede aan de Stichting ALS in Nederland.

Aandacht vragen

Vorig jaar werd de vereniging opgeschrikt toen bij de oud-voorzitter, Geert Trenning, de diagnose ALS werd gesteld. Sindsdien probeert VV Veelerveen op diverse manieren geld in te zamelen en aandacht te vragen voor deze slopende ziekte. In de hoop dat er gauw een doorbraak komt om deze ziekte te stoppen, zoals onze oud-voorzitter dat zelf onlangs verwoordde.

Crowdfunding

Alle spelers van Veelerveen kregen van Ecotherm en Loonbedrijf Haaijer een nieuw shirt aangeboden. Voor dit shirt moesten zij sponsors zoeken. Elk shirt moest minimaal 25 euro opbrengen met deze vorm van crowdfunding. En dat is gelukt! Ruimschoots zelfs. Zondagmiddag wordt bekend wat deze actie heeft opgebracht.

Wees welkom!

De wedstrijd wordt geleid door Bart Pleiter en begint om 14:00 uur op het sportpark in Veelerveen aan de Veelerveensterweg 28a. Draag de stichting ook een warm hart toe en kom op zondag 20 november naar ons sportpark. Iedereen is van harte welkom!

 

als_poster