FC Groningen met vol uitvak naar Zwolle

GRONINGEN – FC Groningen krijgt op zaterdag 26 november in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle steun van een vol uitvak. De 400 kaarten voor de autocombi zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten te koop voor de FanTour-bus.

Ondanks de matige prestaties van de ploeg van trainer Ernest Faber raakten de autokaarten razendsnel uitverkocht. Naar verwachting gaan ook de kaarten voor de FanTour van de hand. Het uitvak van PEC Zwolle heeft een capaciteit van 500 mensen.

Sinds de promotie van PEC Zwolle in 2012 verloor FC Groningen nog maar één keer in Zwolle. Alleen in 2004 (2-0) won de ploeg van oud-trainer Ron Jans. Bij de andere drie competitiewedstrijden nam FC Groningen drie punten mee naar Groningen (1-2, 0-1, en 1-3). De wedstrijd in het MAC3PARK Stadion begint zaterdag 26 november om 19:45 uur.