NOVO gaat kerstbomen verkopen op de Borgstee

WINSUM – Cliënten van NOVO gaan in samenwerking met Kwekerij Oosterhuis uit Uithuizen kerstbomen verkopen op Hertenkamp de Borgstee in Winsum. Met de opbrengst wordt een start gemaakt met een spaarpotje voor speeltoestellen op de Borgstee.

Met ingang van 6 december zijn er kwalitatief goede kerstbomen te koop in allerlei maten en soorten. Van een Nordmann tot een traditionele kerstspar. De bomen zijn verkrijgbaar zonder kluit of met kluit in een pot. De Borgstee is open op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:30 uur.

Op vrijdagavond 9 en 16 december kunt u ook tussen 17:00 en 20:00 uur (deze vrijdagen is de Borgstee open vanaf 13.00 uur) uw kerstboom uitzoeken onder het genot van warme chocolademelk of glühwein met iets lekkers erbij, gebakken door NOVO. Ook zijn er op deze vrijdagavonden kerstspulletjes gemaakt door cliënten van NOVO te koop.