Badmintontoernooi voor senioren in Veendam

VEENDAM – De gemeente Veendam organiseert op woensdag 30 november een badmintontoernooi voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van 09:30 tot 11:30 uur uitgenodigd voor dit laagdrempelig toernooi. Het toernooi vindt plaats in de Sorgvliethal aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam.

Activiteit

Na een korte warming-up wordt de groep op niveau ingedeeld. Er wordt gespeeld met wisselende partners in wedstrijdjes tegen elkaar. Na een uur staat er koffie en thee klaar in de kantine. Na deze korte pauze worden de wedstrijden hervat.

Meedoen?

Wilt u meedoen aan dit badmintontoernooi? Geeft u zich dan vóór zaterdag 26 november 2016 op bij Petra van den Bosch, t. 06 1139 4301 of via de e-mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. De kosten voor deelname aan het toernooi zijn 1 euro per persoon. Een kop koffie kost 1,50 euro en koffie met appeltaart 3,00 euro. Wilt u bij het opgeven vermelden of u ook koffie en appeltaart wilt?