Voorstelling Het Zandkasteel in Winschoten

WINSCHOTEN – Het Zappelin-televisieserie Het Zandkasteel komt zondag 20 november naar De Klinker in Winschoten. Met de voorstelling Koning Koos is Jarig staan ze om 14:00 en 16:00 uur in de Grote Zaal.

Het Zandkasteel (3+) reist al acht jaar met veel succes langs de theaters. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven dan ook telkens mooie avonturen. Ditmaal denkt Koning Koos dat iedereen zijn verjaardag is vergeten. Niets is minder waar. Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Samen besluiten ze dat ze zelf een heel mooi en origineel cadeau gaan maken. Koning Koos gaat stiekem pannenkoeken bakken en heeft voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen en natuurlijk komen ook de konijntjes en de Neuzenkriebeldans voorbij.

De voorstelling duurt 1,5 uur en de kaartverkoop loopt via www.indeklinker.nl. Na afloop mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.