Kerstwandeling in Bedum

BEDUM – Na de eerste VVV – Kerstwandeling in december 2015, zijn enkele vrijwilligers van de VVV Bedum, de POORT naar Noord Groningen, al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 2e bijzondere kerstwandeling van ongeveer 4,5 kilometer door Bedum.

De VVV-vrijwilligers zijn druk bezig om een verrassende wandeltocht uit te zetten. Zo zijn er glazen potjes voor waxinelichtjes verzameld, om hier en daar langs de route sfeervol neer te zetten. Onderweg zullen enkele muzikale kerstklanken niet ontbreken. Daarnaast zijn er enkele kraampjes: “Daarmee willen we een gezellige kerstsfeer creëren”, aldus de VVV-vrijwilligers! De route voor 2016 gaat door een mooi deel van Bedum, deels over verharde paden en deels over schelpenpaadjes, daarom is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Dankzij medewerking van een aantal ondernemers worden de deelnemers onderweg verrast met een versnapering. De start is vanaf 18:30 uur, zodat veel kinderen deze bijzondere kerstwandeling mee kunnen maken! Hier zijn wel kosten aan verbonden, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Doe mee en laat u verrassen door mooi Bedum.

Opgave t/m 14 december bij de VVV locatie Bedum, telefonisch via 050-3015111 (tijdens kantooruren) of via mail: info@vvvbedum.nl onder vermelding van naam/adres/telefoonnummer en aantal personen.

Foto: Google Streetview