Extra lessen ouder & Kind zwemmen bij Tropiqua

VEENDAM – Wegens het grote succes van het ouder & kind zwemmen op vrijdagochtend, biedt Tropiqua vanaf nu extra lessen aan op woensdagochtend. Tijdens deze uren kunnen ouders samen met hun kleintje van 3 maanden tot en met 4 jaar komen zwemmen onder leiding van badjuf Eva.

Leuk en ontspannen

Niets is leuker en fijner dan samen met uw baby, kleuter of peuter in het water spelen. Lekker vrij bewegen, spetteren, zwieren en drijven in het zwembad. Door middel van spelletjes en liedjes maakt uw kindje voor het eerst kennis met het grote water van het zwembad.

Bevordert de motorische ontwikkeling

Behalve dat ouder & kind zwemmen leuk en bijzonder is, is bewegen in het water een ideale stimulans voor de motorische ontwikkeling van uw kind. In het water wordt de ontwikkeling van de juiste spierspanning, balans en stabiliteit spelenderwijs gestimuleerd. Deze stimulansen zijn nodig voor de ontwikkeling naar rollen, kruipen, zitten, staan en lopen. Uw kindje raakt op deze manier al vroeg watervrij, waardoor het later gemakkelijker doorstroomt naar het reguliere zwemonderwijs.

Tijden ouder & kind zwemmen

Woensdag: 10.00 – 10.30 uur 1,5 – 3 jaar
10.30 – 11.00 uur 3 maanden – 1,5 jaar

Vrijdag: 09.00 – 09.30 uur 1,5 – 3 jaar
09.30 – 10.00 uur 3 maanden – 1,5 jaar
10.00 – 10.30 uur 3 en 4 jarigen

Kom vrijblijvend langs en geniet samen met u kindje in het water. De kosten zijn 5,70 euro per keer. Na elke les kunt u nog heerlijk genieten in het zwembad.

Foto: Google Streetview