FC Groningen ongewijzigd tegen ADO Den Haag

GRONINGEN – FC Groningen begint zaterdag tegen ADO Den Haag met een ongewijzigde basisopstelling. Trainer Ernest Faber kiest voor dezelfde elf spelers, die twee weken geleden ook aan de aftrap stonden tegen NEC (1-1).

Martijn van der Laan en Danny Hoesen kunnen niet plaatsnemen op de bank. Beide spelers hebben knieklachten en kunnen niet spelen. Samir Memicevic keert na een blessure terug bij de wedstrijdselectie, maar begint op de bank.

Desevio Payne en Jesper Drost gaan opnieuw minuten maken bij FC Groningen onder-23. De ploeg van trainer Alfons Arts gaat zaterdagmiddag op bezoek bij FC Volendam onder-23.

De wedstrijd in het Noordlease stadion begint om 20:45 uur.

Opstelling: Padt; Hateboer, Larsen, Reijnen, Van Nieff; Tibbling, Bacuna, Jenssen, Rusnak; Van Weert, Mahi.