Nomineer nu de Veendammer van het Jaar

VEENDAM – Voor de tiende keer wordt de verkiezing ‘Veendammer van het Jaar’ gehouden. Ook dit jaar kan een individuele persoon, club, groep of organisatie worden voorgedragen om in aanmerking te komen voor de titel ‘Veendammer van het Jaar 2016’. Het gaat om de Veendammer(s), die een positieve bijdrage aan Veendam geleverd heeft/hebben. Tot 31 december 2016 kunnen kandidaten worden voorgedragen.

Criteria voordracht

De potentiële ‘Veendammer van het Jaar 2016’ moet aan een aantal criteria voldoen. De kandidaat, club, groep of organisatie:

• Heeft op een positieve manier de aandacht op Veendam gevestigd.
• Is geboren en/of woonachtig in de gemeente Veendam.
• Heeft een goede reputatie.
• Is net een beetje anders (opvallend) dan anderen.

Voordragen

Bij het voordragen moet in de motivatie duidelijk naar voren komen waarom juist deze kandidaat de titel ‘Veendammer van het Jaar 2016’ verdient. De jury ontvangt graag een uitgebreide motivatie
Voordragen kan op www.veendam.nl/veendammervanhetjaar of per mail: communicatie@veendam.nl.

Jury

De inzendingen worden beoordeeld door de onafhankelijke jury, bestaande uit: mevrouw Ankie Beenen, de heer Max Bentum en ‘Veendammer van het Jaar 2015’ de heer Jan Starke. De jury draagt uiteindelijk één kandidaat voor aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam.