Bijeenkomst voor ondernemend Westerwolde

VLAGTWEDDE – Ben Woldring en Gerard Kremer als sprekers, een informatiemarkt en een hapje en een drankje. Dat en meer staat op het programma van de Westerwoldse ondernemersavond op donderdag 8 december in Zaal 12 te Vlagtwedde. 

Keynote speaker is topondernemer Ben Woldring uit Vriescheloo. Op 13-jarige leeftijd begon hij te ondernemen en inmiddels is hij directeur van een aantal vergelijkingssites. Hij vertelt tijdens de bijeenkomst over zijn sleutel tot succes. Gerard Kremer is voorzitter MKB Noord-Nederland en informeert over de economische versterking van Westerwolde. Samen met Bert Middel werkt hij als gebiedsregisseur voor de Commissie Van Zijl.

De bijeenkomst staat in het teken van delen en elkaar ontmoeten. Bij diverse standjes krijgen ondernemers informatie over subsidies, regelingen, energiebesparing en bedrijfsfinanciering. Ook een toelichting op de stand van zaken voor wat betreft de gemeentelijke herindeling, de uitrol van snel internet in Westerwolde en het keurmerk Cittaslow staan op het programma. De avond wordt georganiseerd door de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde.

De inloop van de bijeenkomst is om 18:30 uur en aanmelden kan via info@vlagtwedde.nl.

Foto: Google Streetview