Kerstloop tijdens de kerstmarkt in Veendam

VEENDAM – Rotary Veendam organiseert op zondag 18 december de eerste Kerstloop tijdens de kerstmarkt in het centrum van Veendam. Een recreatieve loop door het centrum met finish op het Raadhuisplein op de kerstmarkt.

De start vindt plaats voor Hotel Parkzicht en zal voorafgegaan worden door een warming-up verzorgd door WS Running & Bootcamp. Inschrijven kan via de website www.inschrijven.nl. Als men zoekt op “Veendam” zie je direct de kerstloop Veendam in beeld verschijnen. Verder wijst het inschrijven zich vanzelf. Voor iedere deelnemer is er een Kerstmanpak beschikbaar. Maar wel onder het voorbehoud van OP=OP!

Na een ontspannen en gezellige run voor jong en oud finisht men door de Kerkstraat op de Kerstmarkt. Hier is er gluhwein of chocolademelk voor iedere deelnemer en maak je met je rugnummer kans op een mooie prijs. De opbrengst van de Kerstloop Rotary Veendam komt geheel ten goede aan Summerfun Veendam.

 

kerstloop