Energiewacht start met Zonneburen in Oldambt

WINSCHOTEN – Energiewacht start met een nieuw initiatief ‘Zonneburen’. Exclusieve informatiebijeenkomsten over zonne-energie en de aanschaf van zonnepanelen. De start is op woensdag 30 november 2016 met een eerste bijeenkomst voor de inwoners van de Gemeente Oldambt en omgeving. Vanaf 19:00 uur zijn geïnteresseerden welkom in Cultuurhuis ‘De Klinker’ in Winschoten.

Zonneburen: van oriëntatie tot aanschaf

Speciaal voor de inwoners uit de Gemeente Oldambt en omgeving, organiseert Energiewacht samen met Essent een informatieavond over zonnepanelen. Na afloop weet de bezoeker alles over de mogelijke investering, de terugverdientijd en de opbrengsten van zonne- panelen. En dit alles specifiek voor zijn of haar woonsituatie. We kijken deze avond live naar het dak in kwestie om een realistisch voorstel te doen voor zonnepanelen op de eigen woning. Daarnaast kunnen aanwezigen de zonnepanelen, en randapparatuur, van dichtbij zien, we nemen ze namelijk mee.

Zonne-energie op maat

De avond is ingericht om mensen op een laagdrempelige manier verder te helpen, in de fase van oriëntatie tot de aanschaf van zonnepanelen. In de vorm van een informatie- markt, bieden we allerhande informatie aan over zonne-energie, terugverdientijden, de techniek en installatie, maar ook de btw-teruggave mogelijkheden en eventuele subsidies.

Aanmelden voor Zonneburen

Op 30 november is een ieder welkom tussen 19:00 en 21:30 uur in Cultuurhuis De Klinker aan de Meester D.U. Stikkerlaan 251 in Winschoten. De avond is vrijblijvend en alle geïnteresseerden zijn welkom. Aanmelden is gratis via www.ewacht.nl/zonneburen.