PvdA Tweede Kamerlid Lutz Jacobi bezoekt Stad

GRONINGEN – Zaterdag 3 december brengt het Tweede Kamerlid Lutz Jacobi een bezoek aan de stad Groningen ter ondersteuning van de Noordelijke PvdA-Ombudsteams.

Lutz Jacobi staat bekend als één van de meest markante Kamerleden en strijdster voor sociale rechtvaardigheid. Vanaf 2006 zit zij in de Tweede Kamer waar zij zich ook inzette voor natuurbehoud, onder meer voor het Waddengebied. In juli maakte zij bekend zich niet opnieuw beschikbaar te stellen voor het Kamerlidmaatschap.

Zaterdag 3 december van 12 tot 13 uur is zij op bezoek bij de Noordelijke PvdA-Ombudsteams in Ons Pand aan de Haddingestraat 10 in Groningen. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Zoals bij elke PvdA-Ombudsteam spreekuur zijn ook de Groningse Tweede Kamerleden Henk Nijboer en Tjeerd van Dekken aanwezig.

Het PvdA-Ombudsteam staat elke eerste zaterdag van de maand tussen 11 en 13 uur klaar voor mensen die hulp of een steuntje in de rug nodig hebben. Inwoners van de stad die zich onrechtvaardig behandeld voelen of vastlopen in een wirwar aan regels kunnen een beroep doen op de ervaren vrijwilligers van dit team. Zij hebben een goede toegang tot de wet- en regelgeving en kunnen bovendien terugvallen op een breed en deskundig netwerk binnen de Partij van de Arbeid.