Spannende L finales en spectaculaire showrubriek

ZUIDBROEK – Het 55e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen heeft de afgelopen dagen in het teken gestaan van de nationaal L springrubrieken paarden. Met vandaag als hoogtepunt de grote finale ronde waar Denny Olde Agterhuis met de winst aan de haal ging. De showrubriek zorgde voor veel reuring in de Eurohallen van Zuidbroek, het publiek klapte en juichte hard waardoor de deelnemers vleugels kregen en er een serieuze strijd ontstond met Thomas Gangl als terechte winnaar.

De knock-out rubriek had ook een kledingvoorschrift, doe zo gek mogelijk. En daar is gehoor aan gegeven van Zombiegirl tot aan Pocahontas. Een jury bestaande uit een donateur, vriend van het concours en een VIP gast bepaalden de uiteindelijke winnaar en dat werd Pipi Langkous! De kleine finale kende maar 1 dubbel nuller en daarmee werd Geke Prins op Happy Colours de overtuigende winnaar.

De winnaars per klasse

L kleine finale – Geke Prins
Knock-out springrubriek – Thomas Gangl
L grote finale – Denny Olde Agterhuis