Nipte 5 – 3 zege Damclub Winschoten tegen Damclub Pekela

Dinsdagavond 10 januari is in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten de 4e ronde in de viertallen competitie van de Oost Groninger Dambond (OGD) afgewerkt. Het viertal van Damclub Winschoten zegevierde in deze streekderby met 5 – 3 tegen Damclub Pekela. Voor Winschoten wonnen Jan Starke en Marchinus Mulder, aangevuld met een puntendeling van Jacob de Groot. De andere wedstrijd Meeden 2 – Veendam 2 eindigde maandagavond in een 5 – 3 zege voor de thuisploeg. Met deze resultaten is Meeden 2 koploper geworden in de eerste klasse op de voet gevolgd door Winschoten. Veendam 2 is gezakt naar de 3e plaats en Pekela staat na 4 wedstrijden op 1 wedstrijdpunt. Voor de 6e ronde staan op het programma Meeden 2 – Winschoten en Veendam 2 – Pekela

Stand 1e klasse OGD
1. Meeden 2 4 – 6 18 bp
2. Winschoten 4 – 5 17 bp
3. Veendam 2 4 – 4 16 bp
4. Pekela 4 – 1 13 bp