De 5e editie van de Special Olympics Regionale Spelen Groningen

Zaterdag 17 juni organiseert De Brug provincie Groningen alweer de 5e editie van de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. Aan het evenement doen 800 sporters met een verstandelijke beperking mee.

De 800 sporters nemen het tegen elkaar op in 13 takken van sport: atletiek, basketbal, bocce, bowlen, judo, korfbal, paardrijden, tafeltennis, tennis, voetbal en zwemmen. Ook zijn er programma’s voor de sporters waarvoor de wedstrijdsport (vanwege de beperking) niet haalbaar is; MATP en SportFun! Het bijzondere aan Special Olympics evenementen is dat sporters tegenstanders treffen van hun eigen niveau.

Om deze dag tot een groot succes te maken voor de sporters zijn er veel vrijwilligers nodig. We zoeken vrijwilligers voor vrijdag 16 en zaterdag 17 juni op diverse locaties in Groningen. Er zijn verschillende taken in te vullen. Denk hierbij aan begeleiding van de sporters, parkeerregelaars, opbouw/afbouw enzovoort.
Bent u enthousiast en wilt u zich gelijk aanmelden? Ga dan naar www.specialolympicsgroningen.nl (tabblad vrijwilligers). Ontvangt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Janke Mars (T: 06 – 18 68 75 01, E: vrijwilligers@debrugprovinciegroningen.nl)