Aankondigingsborden voor Sorghvliethal

VEENDAM –¬†Evenementenhallen Veendam laat aankondigingsborden plaatsen op de zijkant van de Sorghvliethal om aankomende activiteiten van de stichting nog beter onder de aandacht te brengen bij alle bezoekers van Indoorcentrum Veendam.

De stichting die in 2009 in het leven is geroepen heeft maar 1 doel, het ontwikkelen en promoten van sportieve & culturele activiteiten voor Indoorcentrum Veendam. Zo hebben wij de afgelopen jaren terugkomende activiteiten ontwikkeld zoals alweer de 5de Editie van het Zechstein Stratenvolleybal d.d. 19 & 26 mei 2017 , de 5de Editie van het Sportplein Veendam Open Darttoernooi  d.d. 28 mei 2017 en inmiddels de 4de Editie van Oktoberfest Veendam d.d. 7 oktober 2017 met aankomend de succesvolle Miss Oktoberfest Veendam verkiezingen die binnenkort van start zal gaan!