SP organiseert huiskamerbijeenkomst bij Sandra Beckerman in Oosterparkwijk

GRONINGEN – Aanstaande vrijdag organiseert de SP-afdeling Groningen een huiskamerbijeenkomst met kandidaat-kamerlid Sandra Beckerman, bij haar thuis aan de Irislaan 71 in de Oosterparkwijk. Inwoners van de wijk zijn om 20:00 welkom om in gesprek te gaan over wat zij belangrijk vinden voor de verkiezingen. Beckerman staat op nummer 6 van de kandidatenlijst van de SP en is op dit moment fractievoorzitter in Provinciale Staten.

Beckerman: Ondanks deze hectische campagnetijd wil ik de tijd nemen om te luisteren naar mensen. Geen campagnebijeenkomsten of speeches, maar gewoon in mijn eigen huiskamer in gesprek met mijn buren en wijkgenoten, horen wat de problemen zijn, wat zij belangrijk vinden en zien hoe we samen kunnen zorgen voor een oplossing.”

De SP nodigt de hele buurt uit om langs te komen en het gesprek aan te gaan over bijvoorbeeld de wijk, de zorg, onderwijs of werk. Koffie en koek staan vanaf 19:30 klaar.