Voorvertoning documentaire Groningse statushouders

GRONINGEN – Om te ontdekken hoe het is om als vluchteling in Groningen terecht te komen heeft GroenLinks-raadslid Glimina Chakor een aantal van deze nieuwe Stadjers geïnterviewd voor een bijzondere documentaire.

De voorvertoning van deze korte film is zaterdag 4 maart, tijdens een speciale middag voor oude én nieuwe Groningers.

Hierbij zal ook Tweede Kamerlid Linda Voortman aanwezig zijn. Zij gaat in gesprek met een aantal van de geïnterviewde “nieuwe Groningers” die een nieuw leven proberen op te bouwen in onze stad. In de kamer maakt Linda zich namens GroenLinks hard voor een goede integratie van nieuwkomers.

Het programma begint om 16:00 aan de Coehoornsingel 87. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Naderhand is ruimschoots gelegenheid om met elkaar verder te praten.