Leerlingen OBS Hendrik Wester proosten op nieuw speeltoestel

OUDE PEKELA – Afgelopen vrijdag 3 maart was het dan eindelijk zover. Het oude speeltoestel werd van het schoolplein verwijderd en daarvoor in de plaats is een geheel nieuw speeltoestel én duikelrek geplaatst. Maandag 6 maart kwamen de leerlingen op school en was het nieuwe speeltoestel eindelijk klaar om gebruikt te worden. Hieraan voorafgaand werd het speeltoestel natuurlijk officieel geopend. Het speeltoestel en duikelrek waren met lint afgezet. Alle kinderen hadden zich op het schoolplein verzameld om de feestelijk opening bij te wonen. Na een korte toespraak werd het speeltoestel officieel geopend door het lint door te knippen. Dit werd gedaan door de oudste én de jongste leerling van OBS Hendrik Wester. Na de feestelijke opening was het tijd om het glas te heffen. Alle kinderen kregen een champagneglas met limonade en werd er getoost en gedronken op het nieuwe speeltoestel. Daarna was er natuurlijk volop gelegenheid om het speeltoestel en het duikelrek te testen en dit werd vol enthousiasme door de leerlingen gedaan.