Vijfde potgrondactie VV Westerwolde succesvol verlopen

VLAGTWEDDE – Zaterdagochtend 4 maart jorganiseerde de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde haar vijfde potgrondactie in successie. In een tijdsbestek van vier uur werden er met behulp van acht auto’s en vijfentwintig medewerkers totaal 1380 zakken potgrond van 20 liter aan de man gebracht. Mede door het feit dat veel mensen weten dat de voetbalvereniging deze actie organiseert, werden de zakken potgrond op een vlotte en fijne manier op de verschillende adressen verkocht. De opbrengst van deze actie komt ten goede van de jeugd van de v.v. Westerwolde. Zo worden o.a. een jeugdkamp, de pupil van de week, diverse materialen en een kinderbingoavond op deze manier mogelijk gemaakt. Een ieder die potgrond gekocht heeft willen we daarvoor dan ook hartelijk bedanken. Mochten we niet bij u aan de deur zijn geweest, dan is dat hoofdzakelijk te verklaren vanuit het feit dat alle zakken die de commissie besteld had, zo rond de klok van 13.00 uur waren verkocht. Een zoals meestal, geldt ook bij deze actie “Op is op”. Mede gelet op het succes van dit jaar, zal er het volgend jaar op de eerste zaterdag in maart vast en zeker weer een potgrondactie worden  georganiseerd.