Damclub Winschoten kampioen 1e klasse Oost

Dinsdagavond 7 maart was een spannende avond voor de viertallencompetitie in de 1e klasse van de Oost Groninger Dambond (OGD). Op het programma stonden de wedstrijden Pekela – Meeden 2 en Winschoten – Veendam 2. Met het ingaan van de laatste ronde was de tussenstand Winschoten 7 punten, op de voet gevolg door Veendam 2 en Meeden 2 elk 6 punten uit 5 wedstrijden. Meeden 2 won in Pekela met 3 – 5 en Winschoten won haar “thuiswedstrijd” met 5 – 3 tegen Veendam 2. Met dit resultaat pakte Winschoten de titel. Het team van Winschoten werd dinsdagavond in de Bovenburen gevormd door Dirk Wammes, Jan Starke, Marchinus Mulder en Ben Dekens. Overigens het basisteam dat aan deze competitie begon bestond uit Jacob de Groot, Frans de Groot, Jan Starke en Marchinus Mulder. Ben en Dirk vielen dinsdagavond in voor Frans en Jacob.

Eindstand 1e klasse OGD
1., Winschoten 6 – 9 28 bp
2., Meeden 2 6 – 8 25 bp
3., Veendam 2 6 – 6 26 bp
4., Pekela 6 – 1 17 bp