Knap Lelijke Ouders te koop in Winsum

De kinderen van jeugdtheaterschool Wonderboom zetten twee prachtige voorstellingen voor u neer! Na 20 weken onderzoeken, ontdekken, fantaseren en hard oefenen en leren zijn de voorstellingen ‘Knap Lelijk’ en ‘Ouders te Koop’ ontstaan. Twee voorstellingen die uit de fantasie van onze kinderen ontsproten zijn.
‘Knap Lelijk’ is een flitsende, razend snelle voorstelling over ware schoonheid: twee koninkrijken. Totaal verschillend. Noodgedwongen gescheiden door een bos. In het koninkrijk van Clara Bella Donna is alles mooi, duur en perfect geregeld. Maar het is druk, druk, druk … In het koninkrijk van koning Bob heerst er rust en stilte. Heel veel rust. En stilte… Vanuit het tussenliggende bos houden de opzichter en zijn trouwe hulpje de twee kampen nauwlettend in de gaten. Op een dag heeft de koningin iets in haar hoofd gehaald. Ze wil een kind! En als de koningin iets wil… De regie is in handen van Aike Vogelzang.
‘Ouders te koop’ gaat over de droom van elk kind: soms zijn we onze ouders helemaal zat. Ze zeuren, ze willen van alles, je moet van alles. We kunnen ze helaas niet zelf uitkiezen… Dus wat nou… als er geen ouders zijn?!?! Geweldig!!!We kunnen alles doen wat we willen: urenlang gamen op onze telefoons, de hele dag eten wat we willen, geen gezeur en nooit op tijd naar bed! Het is de droom van ons allemaal! Een land waar wij, de kinderen, de baas zijn… Want wij kunnen heus wel op eigen benen staan hoor!!! De regie is in handen van Roos de Vries.
Het kinderfestival speelt op 2 april (15:00u), 8 april (19:00u) en 9 april (15:00u) april in de Blauwe Schuit te Winsum. Kaarten €4,- tot 12 jaar en €7,50 vanaf 12 jaar. Voor meer informatie en reserveren gaat u naar www.wonderboom.nl.