De Poesieclub treedt op in het Streekhistorisch Centrum

De POESIECLUB uit Gasselte daagt u uit tot het bijwonen van een vermakelijke voorstelling. Dit gebeurt op zondag 26 maart om 14.30 uur in het Streekhistorisch Centrum Stadskanaal. Misschien slikt u af en toe ‘een brokje weg’, dan weer kunt u smakelijk lachen. Het wordt een middag met een mix van gedichten, omlijst door muziek.
‘De Dames Samen’ (Annie Martens en Marijke van Es), wel bekend in Aa en Hunze, vormden vorig jaar samen met Manuel Claasen en Marineke Leijenhorst de POESIECLUB. Hun optreden werd toen bijzonder gewaardeerd. Dit jaar hebben ze met veel plezier een nieuw programma vol ernst en luim samengesteld.
Saxofoonkwartet Six2FOUR speelt deze middag heerlijke min of meer bekende jazzy nummers. Het bestaat uit Harriët Waninge, Hilde Steenbergen, Erik Seggers en Marijke van Es.

Voor meer informatie en reserveren: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Bij de foto: De Poesieclub bij het SHC (foto: Els van der Lei, bewerking Marineke Leijenhorst)