Gomarus wint Team Mathematics Challenge en ticket naar Engeland

GRONINGEN – Het Gomarus College Groningen wint de eerste prijs tijdens de landelijke Team Mathematics Challenge! Op vrijdag 10 maart werd in Breukelen de jaarlijkse Team Mathematics Challenge gehouden. Dit is een wiskunde wedstrijd voor Tweetalige scholen, georganiseerd door University of Leeds.

Vier TTO (tweetalig onderwijs) leerlingen uit de onderbouw vertegenwoordigden het Gomarus College in de strijd tegen 37 andere scholen. Het was een spannende wedstrijd met teamwork, breinkrakers en veel adrenaline. Na vier ronden, bestaande uit een Group Competition, Cross number, Shuttle en Relay, ging team Gomarus er met de eerste prijs vandoor! Het Gomarus College wordt nu uitgenodigd om in Engeland deel te nemen aan de Engelse variant van deze wedstrijd voor de Engelse scholen.