Leerling obs De Musselhorst dringt door tot provinciale voorleeskampioenschappen

MUSSELKANAAL – Dagmar Warta, leerling van groep 7 van obs de Musselhorst in Musselkanaal, is door naar het provinciale Voorleeskampioenschap dat op 12 april gehouden wordt in Veendam. Zij werd tijdens de halve finale bijgestaan door haar ouders, haar zus en meester Sjef.

Dagmar las voor uit het boek ‘De gebroeders Leeuwenhart’ van Astrid Lindgren. Dagmar : “Ik heb dit boek gekozen omdat het mijn lievelingsboek is. Het is een spannend boek, maar het verhaal loopt wel goed af.” De jury was ingenomen met het boeiende fragment dat Dagmar had uitgekozen, ook roemde de jury haar mooie pakkende inleiding, haar rustige manier van voorlezen en haar duidelijk uitspraak.

Op 12 april leest Dagmar, met nog acht andere finalisten, voor in Veendam tijdens de provinciale finale van de Nationale Voorleeskampioenschappen.