Concert Muziekstel in ‘T Sael

GROOT WETSINGE – De middeleeuwse pastorie, ‘T Sael, in Groot Wetsinge is een unieke plek waar u kunt genieten van prachtige muziek, een intieme ruimte en heerlijke bijpassende hapjes. Op 2 april klinkt er prachtige muziek van Muziekstel.

Van oud tot oud

Muziek voor blokfluit en cello uit de 16e-18e eeuw. Muziekstel: Anne Vos-van Dijk (barokcello) en Paul van der Voort (blokfluiten), beiden opgeleid aan een conservatorium, beiden musicus in hart en nieren, zeer actief en van heel veel markten thuis. Eén van de muzikale gebieden waar Anne en Paul elkaar vonden is de muziek van eeuwen geleden. Muziekstel speelt rustige, gedragen muziek uit de 16e eeuw (onder meer van Orlando di Lasso). En ook minder oude, maar sprankelende barokmuziek van Abinoni, Boismortier en Loeillet. Tussendoor zal Paul vertellen over de tijdgeest, de muziek en de componisten. Van oud tot oud komt tot leven in beeldende verhalen, bijzondere klanken en levendig samenspel. Een plezier om te luisteren en te spelen voor musici en publiek.

De datum is zondag 2 april om 15.00 uur.

Deze voorstelling is inclusief bourgondisch hapjesbuffet. En kost €15,00.

De oude ruimte met een prachtige akoestiek zullen u verrassen. In verband met beperkte zitplaatsen is reserveren wenselijk. Dit kan via de website www.tsael.nl en de telefoon 050-306 21 96