Reint Park voor laatste keer naar ”zijn Schiermonnikoog”.

SCHIERMONNIKOOG – Reint had als wens dat hij nog een keer naar zijn geliefde Schiermonnikoog toe wou. Reint is ongeneeslijk ziek en  wilde nog een keer afscheid nemen op het eiland. De Wensstichting Oppepper4All heeft dit mogelijk gemaakt. Reint werd op zondag 19 maart jl. door de wensvervuller Johan Reinsma en de Wensambulance Noord Nederland naar Schiermonnikoog gebracht waar hij een aantal dagen met zijn naaste familie kon verblijven in Hotel Duinzicht. Maandagavond werd Reint nog toegezongen door het Shanthykoor van Schiermonnikoog en werden herinneringen opgehaald aan de lange periode die Reint en zijn familie op Schiermonnikoog verbleven.  Een woord van dank gaat vooral uit naar de mensen op Schiermonnikoog die hebben meegewerkt aan het vervullen van deze wens.

Fijn om mensen een wens te geven in deze moeilijke tijd.

Er zijn de afgelopen jaren al door heel Nederland al meer dan 400 wensen door Oppepper4All vervuld. En de Wensstichting hoopt dit jaar weer vele mooie wensen te mogen vervullen. Stichting Oppepper4All is altijd op zoek naar mensen, organisaties en bedrijven die chronisch zieke mensen (van alle leeftijden!) een geweldige en onvergetelijke dag willen bezorgen. De Stichting werkt 100% vrijwillig en is dus afhankelijk van donaties en hulp. Informatie over de Stichting vindt u op de website: www.oppepper4all.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/Oppepper4all