Groot onderhoud provinciale weg tussen Grootegast en Sebaldeburen

GROOTEGAST – Maandag 10 april om 6.00 uur start de provincie met groot onderhoud aan de provinciale weg N980. Het traject wordt onderhanden genomen vanaf de aansluiting met de Hoofdweg in Grootegast tot en met de aansluiting met de Woldweg in Sebaldeburen. Zowel de hoofdrijbaan als het fietspad wordt aangepakt. Het onderhoud wordt in twee fases uitgevoerd. De werkzaamheden duren tot maandag 15 mei, 6.00 uur.

Fase 1
In de eerste fase wordt gestart met het traject tussen de aansluiting met de Hoofdweg in Grootegast  tot en met de aansluiting met de Kerkweg in Sebaldeburen. Het verkeer wordt omgeleid via de A7. Fase 1 neemt ongeveer drie weken in beslag.

Fase 2
Na fase 1 wordt het traject tussen de aansluiting met de Kerkweg en de aansluiting met de Woldweg aangepakt. Sebaldeburen is in deze fase bereikbaar vanaf Grootegast. Vanaf Grijpskerk wordt het verkeer omgeleid via Zuidhorn, Niekerk, Oldekerk en vervolgens richting de A7. De tweede fase neemt ongeveer twee weken in beslag.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wegenbouw van de provincie Groningen, via telefoonnummer 050-3164668 of e-mail info@provinciegroningen.nl.