Herman Zwart gemeentesecretaris Westerwolde

WESTERWOLDE – Herman Zwart is de beoogd gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente Westerwolde. Hij begint per 1 mei aanstaande en gaat als projectregisseur en kwartiermaker een belangrijke bijdrage leveren aan de herindeling van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde tot de nieuwe gemeente Westerwolde. Na de start van de nieuwe gemeente op 1 januari 2018 wordt hij formeel benoemd als gemeentesecretaris en gaat dan de verdere ontwikkeling van de gemeente regisseren en leiden.

Herman Zwart is op dit moment interim-gemeentesecretaris in de gemeente Reusel-De Mierden in Noord-Brabant. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als gemeentesecretaris in de gemeenten Dalfsen en Súdwest-Fryslân.

“Westerwolde is een prachtig gebied en er liggen mooie opgaven. Ik kijk er naar uit om te beginnen en te mogen gaan bijdragen aan een nieuwe gemeente die in goede verbinding staat met inwoners en waar medewerkers goed en prettig kunnen werken,” aldus Herman Zwart.