De sport en spel BSO De Wombats van Kinderopvang KiWi bestaat één jaar

WINSCHOTEN – Hieperdepiep Hoera! De sport en spel BSO De Wombats van Kinderopvang KiWi bestaat één jaar. Dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op dinsdag 18 april vieren we dit heugelijke feit, in samenwerking met Voetbalvereniging BATO, met alle BSO kinderen middels een spelenkermis en een sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop is voor Stichting Zonneschijn, zij zetten zich in voor zieke en hulpbehoevende kinderen in de gemeente Oldambt. De BSO kinderen mogen deze middag een vriend of vriendin meenemen. Kinderopvang KiWi geeft voor elk kind één euro extra aan het goede doel. We hopen dat de kinderen heel veel rondjes gaan rennen en veel geld gaan ophalen.

Iedereen is welkom om alle kinderen aan te moedigen vanaf 16 uur en/of een donatie doen voor Stichting Zonneschijn. Tot ziens op dinsdag 18 april op het BATO voetbalveld aan de Sint Vitusholtlaan 7 e laan te Winschoten.