Ontdek de nieuwe Maxima

VEENDAM – Net voor 1 april gingen de deuren van kledingbank Maxima weer open.  Het was een feestje. Draaiorgel Zwarte Dorus speelde, de rode loper met koorden en tressen lag uit, de tafels stonden vol eten en drinken, de zon scheen en de belangstelling was overweldigend.

Maxima heeft een nieuw onderkomen aan de Transportweg 64 in Veendam en is er blij mee. Voorzitter Gherie  ter Steege meent dat deze stralende winkel, het nog beter mogelijk maakt te doen waar Maxima voor staat: ‘de mensen met een mooie outfit hun gevoel terug geven dat ze gezien mogen worden’. De nieuwe Maxima is klaar voor de toekomst. ‘Een toekomst die duurt tot dat minima geen kledingbanken meer nodig hebben’, zo besluit zij.

Het pand heeft een complete metamorfose ondergaan en is volledig heringericht. Het ziet er overal stijlvol, licht en fris uit. Boordevol onweerstaanbare kleding van dit seizoen, voor alle maten, alle leeftijden en elke gelegenheid.

Minima in Veendam, Menterwolde en Pekela, kom de nieuwe Maxima gauw zelf, met eigen ogen bekijken en steek u in het nieuw. Hopelijk vindt u moeiteloos de weg en voelt u zich gauw thuis op onze nieuwe locatie. Onze vrijwilligers kijken al naar u uit.