WTTC in de eindsprint!

Team 1 staat op een 4de plaats, met Henk P., Ester en Henk S. is het zwoegen geblazen; één gelukje daar, Fé is geboren, dochtertje van Eline, dus in de toekomst gaat het vast weer beter!

Team 2 staat op een keurige 3de plaats, mede door Catalin die een erg goed seizoen draait.

Team 3 heeft pas na 7 weken speler Marcel terug, die er gelijk maar weer eens 2 won, mooi! Ze staan onderaan, maar spelen ook een klasse hoger.

Team 4 doet het redelijk, op een 4de plaats in de 5de klasse. Rare competitie, omdat er maar 5 teams in deze poule zitten, dus wedstrijdritme is ver te zoeken…

Team 5 staat op een 5de plaats, een eeuwige strijd met het team van Detac, die 2 punten voorsprong hebben, kan misschien nog iets aan gedaan worden? Ook hier wordt een klasse hoger gespeeld!

Voorlopig eindresultaat:  voor team 3 dreigt het degradatiespook….

Voor dit alles te volgen kijk even op www.WTTC-Winschoten.nl, alwaar je door kunt klikken naar Facebook en www.Oostgrunn.nl

Voor diegene, die eens een balletje willen slaan, in een ver verleden gedaan, of nieuw, we spelen op dinsdagavond vanaf 20.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.00 uur in de gymzaal aan de Jachtlaan achter de PLUS-Markt.