Volop belangstelling voor De Hoven in Leek

LEEK – Veel mensen maakten op zaterdag 1 april van de gelegenheid gebruik om het nieuwbouwaanbod in de gemeente Leek te bekijken tijdens de nieuwbouwbeurs in het gemeentehuis van Leek. Grote trekker was de presentatie van De Hoven, de nieuwe fase van uitbreidingswijk Oostindie in Leek. Ook de overige nieuwbouwmogelijkheden in de dorpen Leek, Enumatil, Oostwold en Zevenhuizen zijn in trek.

Wethouder Karin Dekker: “Het is goed te merken dat de woningmarkt ook in de gemeente Leek weer bruist. De belangstelling voor de nieuwe kavels in De Hoven is overweldigend. De bezoekers van de beurs waren heel enthousiast over de nieuwe kavels en projecten in de eerste fase van De Hoven.”

De nieuwe kavels en projecten staan vanaf nu op woneninleek.nl/oostindie. U kunt zich nog inschrijven. In mei worden de opties verstrekt en start het bouwrijp maken. Eind 2017 kan gebouwd worden.

Prima wonen in de gemeente Leek

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot gymnasium en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Leek ligt langs de A7 op 15 autominuten van Drachten en Groningen en heeft goede busverbindingen. Informatie over alle nieuwbouwprojecten en beschikbare kavels in de gemeente vindt u op www.woneninleek.nl.