Uitbreiding vluchten naar Lanzarote

Deze winter kunnen reizigers 2x per week naar Lanzarote vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. Vanaf 1 november vliegt touroperator Neckermann op woensdag en zaterdag naar deze bestemming. Beide vluchten worden door Transavia rechtstreeks uitgevoerd. Met deze uitbreiding is het voor reizigers nu ook mogelijk om 10- of 11-daagse vakanties te boeken vanaf Groningen Airport Eelde naar Lanzarote. De vluchten zijn vanaf heden te boeken.

“Naast Gran Canaria is er steeds meer vraag naar Lanzarote vanuit de noordelijke provincies. Door de grote vraag naar dit populaire Canarische eiland is de uitbreiding vanaf deze regionale luchthaven een logische stap.” aldus Reinoud Koot,  Commercial Director bij Neckermann Reizen.

“De capaciteit naar de bestemming Lanzarote wordt verdubbeld. Dit is positief voor de luchthaven en voor de Noordelijke reizigers.” zegt Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde.