Yannick Reij wint Noorderpoort Jaarprijs 2017

Yannick Reij, student bij Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal, heeft op dinsdag 11 april de Noorderpoort Jaarprijs 2017 gewonnen. De jury was vooral te spreken over zijn betrokkenheid en ambitie. ‘Je moet iemand zijn op wie anderen willen lijken,’ aldus René Paas, commissaris van de Koning in Groningen. De student Middenkader Engineering wordt gezien als een echte ambassadeur van de school en wil zelf ook na zijn afstuderen betrokken blijven bij de school. Yannick is trots op het winnen van de Noorderpoort Jaarprijs.   De negentiende Noorderpoort Jaarprijs Op dinsdag 11 april werd de negentiende Noorderpoort Jaarprijs uitgereikt door René Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen. Deze jaarprijs wordt jaarlijks overhandigd aan een student die opvalt door vakmanschap, professionaliteit, betrokkenheid, creativiteit en/of ambitie. Yannick vertegenwoordigt Noorderpoort, als winnaar van de Jaarprijs, bij de verkiezing van Uitblinker 2017 van Dit is MBO.   Steps to my Future Naast de Noorderpoort Jaarprijs werden nog meer awards uitgereikt in Martiniplaza. Ook werd de winnaar van de filmwedstrijd Steps to mt Future bekend gemaakt. Er waren drie beroepenfilmpjes genomineerd. Shannon Taylor en Marith Timmerman, studentes Mediavormgever bij Noorderpoort Kunst & Multimedia, gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. Hun video, waarin zij een tutorial geven over het maken van een concertposter, wordt ingezonden voor de Europese finales van Good Guidance.