OBS Hendrik Wester wint schoolvoetbaltoernooi

Afgelopen woensdag 12 april was het weer tijd voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Pekela. Deze keer werd het toernooi gehouden op de velden van Pekela 2000 in Nieuwe Pekela. OBS Hendrik Wester deed mee met een elftal én een zevental. Het elftal trad aan in een kleine poule met slechts twee andere scholen. Dit “probleem” werd goed opgelost door de organisatie, de teams speelden twee keer tegen elkaar, in wedstrijden van 20 minuten. De tegenstanders van OBS Hendrik Wester waren OBS De Linde en OBS Feiko Clockschool.
De eindstanden waren als volgt:
OBS Hendrik Wester – OBS De Linde 2 – 1
OBS Feiko Clockschool – OBS Hendrik Wester 0 – 0
OBS De Linde – OBS Hendrik Wester 1 – 2
OBS Hendrik Wester – OBS Feiko Clockschool 2 – 0
Het puntentotaal kwam hiermee op 10 punten en dit resulteerde in een eerste plaats. Dit betekent dat het team van OBS Hendrik Wester doorgaat naar de regiofinaledag. Op dit moment is de datum hiervan nog niet bekend.
Het zevental heeft ook goed hun best gedaan en werd 3e in de poule (bestaande uit 5 teams). Zij moesten strijden tegen de Theo Thijssen, Feiko Clock, Zevensprong en Groen van Prinsteren. Ondanks het wisselvallige weer hebben beide teams volop genoten van dit sportieve evenement.
De leerkrachten en leerlingen van OBS Hendrik Wester willen langs deze weg nogmaals de organisatie bedanken voor het leuk en uitstekend georganiseerde toernooi.