Wethouder Lian Veenstra van Menterwolde is weer aan het werk

MENTERWOLDE – Wethouder Lian Veenstra heeft, na afwezigheid van enkele maanden, vandaag haar werk weer hervat. Zij is volledig hersteld en gaat de zaken uit haar reguliere portefeuille weer oppakken. Dit met uitzondering van het onderwerp ‘ontwikkeling dorpscentrum inclusief De Menterne’. Voor dit dossier blijft wethouder Thea van der Veen de coördinerend wethouder. Zij was dit de afgelopen maanden ook en aangezien het niet wenselijk is om in dit traject opnieuw van positie te wisselen, blijft dit zo.

Lian Veenstra heeft de afgelopen maanden van veel mensen kaartjes, berichtjes en bloemen gehad. Die steun heeft haar goed gedaan en ook bijgedragen aan haar herstel. Het college is blij dat collega Lian weer terug op haar plek is en zal zich, deze laatste maanden tot de herindeling, vol energie inzetten voor Menterwolde.