Eurovisiesongfestival op grootsscherm Groninger Forum

GRONINGEN – Het Groninger Forum vertoont zaterdag 13 mei het Eurovisiesongfestival op groot scherm. Host van de avond is rasartiest Dolly Bellefleur en te gast niemand minder dan Dutch-Diva ‘Rechtop in de wind’ Marga Bult.

Douze Points Live! – Finale Eurovisiesongfestival live op het grote doek Wat is er leuker dan het grootste muziekevenement van de wereld, het Eurovisiesongfestival, samen met vrienden en mede-fans op groot scherm te kijken? In een sfeervolle zaal met vlaggetjes in de hand ongezouten commentaar leveren op schreeuwerige outfits en uit de bocht vliegende ballads. Na het succes van afgelopen jaren hopen we er in Groningen een traditie van te maken: de live-uitzending van de finale van het Eurovisiesongfestival op het grote doek. Om in de stemming te komen is er vooraf voor de fans van de guilty pleasure onder de muziekevenementen, een programma met klassiekers en een live optreden met Marga Bult. En natuurlijk hopen we deze avond allemaal de meiden van O’G3NE naar de overwinning te kunnen schreeuwen.

Met Dolly Bellefleur en Marga Bult De host van de avond is helblond, langgebeend, hooggehakt en heeft een stem als een nachtegaal. Rasartiest Dolly Bellefleur zorgt ervoor dat de puntentelling in goede banen wordt geleid en zal ongetwijfeld zelf ook hoge ogen gooien. Natuurlijk zingt zij ook ‘Stap uit je schaduw’, Dolly’s hertaling van ‘Lights and shadows’. En te gast is niemand minder dan Dutch-Diva Marga Bult!