Trainer Be Quick toegelaten voor cursus Coach Betaald Voetbal

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mischa Visser namelijk, scheidend trainer van Be Quick 1887, is toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal. Daarmee maakt de KNVB de belofte dat ook trainers die niet kunnen bogen op een glansrijke spelerscarriere kans maken toegelaten te worden, waar. In de volksmond worden deze trainers gelijk TSG Hoffenheim-trainer Nagelsmann wel ‘laptoptrainers’ genoemd. Visser presteert al jaren goed in Haren. Hij durfde Marcel Groninger op te volgen, voer zijn eigen koers en is een trainer met iets ‘extra’s’. Vanwege de cursus zal Visser volgend seizoen niet als trainer in het amateurvoetbal werkzaam zijn.
Opmerkelijk: ex-international John Heitinga werd niet toegelaten tot de cursus.

HAREN – Voetbal, Be Quick, Topklsse zondag, stadion Esserberg, seizoen 2013-2014, 25-06-2013, Mischa Visser trainer