Poëzie- en Proza festival tijdens 6e Damster boekenbeurs

APPINGEDAM – De Damster boekenbeurs wordt dit jaar voor  de 6e keer gehouden, in het centrum van Appingedam, op zondag 18 juni.  Naast de diverse stands met antiquarische  en  gewilde boeken is er ook al vele jaren de  kraam van boekbinder Peri Kim. Tijdens de komende boekenmarkt zal  dhr. Kim op twee tijdstippen in de middag uitleg geven van zijn bezigheden als boekbinder. Hij zal dit doen om 13.00 uur en om 15.00 uur in het naastgelegen Raadhuis. Ook kunt u bij hem terecht voor advies over het herstellen van uw waardevolle boeken.

Op 18 juni zal tegelijk met de Damster boekenbeurs het Poëzie- en Proza festival plaatsvinden in Appingedam. Al voor de vierde keer worden dichters en schrijvers in de gelegenheid gesteld hun werk te laten horen aan een breed publiek. We roepen daarom mensen uit Appingedam en wijde omgeving op zich aan te melden.  Er is dit jaar gekozen voor het thema : ZOMER.  We zouden het op prijs stellen als één van de gedichten of verhalen dit thema als onderwerp heeft. Natuurlijk mag u daarnaast ander werk laten horen. Zowel in het Gronings als in het Nederlands. Het gebeuren vindt plaats op zondag 18 juni 15.30 – 18.00 uur. U kunt zich aanmelden op onderstaand emailadres. bzwart12@home.nl