Eeldersingel en Emmasingel ‘s avonds en ‘s nachts afgesloten

Foto: Google Streetview

GRONINGEN – Vanaf maandag 8 mei zijn de Eeldersingel, Emmasingel, Emmabrug en een stukje van de Stationsweg iedere avond en nacht afgesloten. Deze straten krijgen een nieuwe laag met geluidsvriendelijker asfalt. Ook wordt de indeling van de Emmasingel anders, zodat verkeer richting Cascadeplein makkelijker rechtsaf kan slaan.

19:00 tot 06:00 uur
Vanaf maandag 8 mei tot zaterdag 13 mei zijn de Eeldersingel en Emmasingel dagelijks vanaf 19:00 uur tot 06:00 uur afgesloten voor alle verkeer. Dat geldt ook voor de Emmabrug en de kruising Emmasingel-Stationsweg-Emmabrug.

Omleiding voor automobilisten en fietsers

Er wordt ’s avonds en ’s nachts aan deze klus gewerkt. Met borden is de omleiding voor automobilisten en fietsers aangegeven. De voetpaden blijven steeds toegankelijk.