Verhalencafé in Huize St. Franciscus

VEENDAM – Dinsdag 23 mei organiseren Bibliotheek Veendam, Stichting De Verhalen van Groningen  en Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus een verhalencafé.

Huize St. Franciscus kent een rijke historie als kraamkliniek. Vele Veendammer baby’s zijn hier geboren. Nog zeer regelmatig komen er “kinderen” een kijkje nemen in hun geboortehuis. Dinsdagmiddag 23 mei halen we, samen met de 90-jarige zuster Adriana, herinneringen op aan de kraamkliniek van Huize St. Franciscus.

Verhalencafé
Een Verhalencafé heeft als doel om samen herinneringen op te halen of te luisteren naar bijzondere verhalen van anderen. Elke bezoeker mag zijn eigen verhaal vertellen.  De verhalen worden opgetekend door Stichting De Verhalen van Groningen. De stichting verzamelt verhalen van Groningers over Groningen en vertelt deze door, onder andere via de website www.deverhalenvangroningen.nl.

Verhalencafé in Huize St. Franciscus

Data               Dinsdag 23 mei
Aanvang       14.00 – 16.00 uur
Locatie          Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus, Prins Bernhardlaan 56 Veendam