Caitlin uit Groningen helpt haaien met schaatsshow in Paddepoel

GRONINGEN – Publieke kinderzender Zapp en het Wereld Natuur Fonds/WNF-rangerclub voeren samen actie voor de haai! Haaien over de hele wereld worden bedreigd. Van deze fantastische dieren worden er per jaar minstens 100 miljoen (3 per seconde) gevangen. Voor hun vinnen (voor in de soep), maar ook voor hun vlees. Zo verdwijnen er steeds meer haaien uit de zee. Er zijn gebieden waar verschillende haaiensoorten in rap tempo verdwijnen. Alle informatie over de Haaiencampagne kun je vinden via de sites:  Zapp Your Planet en de Rangerclub.

Veel kinderen voeren actie om geld in te zamelen voor de haai! Zo ook Caitlin uit Groningen. Zij organiseert met haar kunstschaatsclub KCGroningen een heuse schaatsshow in Winkelcentrum Paddepoel voor deze Haaiencampagne. Ze geven een kleine show op wieltjes, je kunt knutselen, met VR brillen (via een QRcode) zijn er filmpjes te zien over haaien, ze hebben een loterij (altijd prijs), een speurtocht door het winkelcentrum en er komen vrijwilligers van ons regioteam in Groningen.