Nieuw Technisch Hart voor Leekster Eagles

LEEK – Onlangs werd binnen Leekster Eagles een nieuwe Technische Commissie geformeerd. Deze heeft als taak het technisch beleid voor de komende jaren uit te zetten en vorm te geven. Naast de coaches van het 1e team, Jan Brouwer en Gerke Hoogeveen, traden hierin als nieuwe mensen Ewout Bijkerk en Janniek Topper toe. 

De 33-jarige Bijkerk speelt op het veld bij v.v. Lycurgus en is het voorbije jaar zéér nauw betrokken geweest bij de trainingen van zowel de jeugd als de senioren. Bijkerk zal in de technische commissie de functie van voorzitter op zich nemen.

Janniek Topper is als zaalvoetbalspeler reeds enkele jaren opgeleid bij de jeugd van Leekster Eagles en zal komend seizoen de stap van Onder-19 naar Jong Leekster Eagles maken. De 18-jarige Topper gaat de rol van jeugdcoördinator invullen. Voor inlichtingen over de jeugdafdeling kunt u mailen naar jeugdzaken@leekstereagles.nl .

In het technische hart van de club is nog een vacature voor een coördinator recreatieafdeling. Na jaren van uitsluitend prestatief gericht zaalvoetbal te hebben gespeeld wil de club zich ook gaan open stellen voor recreatieteams. Op deze manier wordt ook tegemoet gekomen aan de wens van spelers die een stapje terug willen doen bij de club. Binnenkort kan reeds het eerste recreatieteam worden gepresenteerd dat als Leekster Eagles 3 aan de competitie zal gaan deelnemen.

De Technische Commissie is hét aanspreekpunt voor bestuur, leden, leiders, trainers en supporters over zaken aangaande het technisch beleid. Leekster Eagles is momenteel volop in ontwikkeling. De technische commissie werkt onder meer hard aan het verbeteren en uitbreiden van de jeugdopleiding en het opzetten van de eerder genoemde recreatieafdeling.
Leekster Eagles kan hierbij alle hulp gebruiken en is daarom op zoek naar vrijwilligers die op zijn of haar manier hieraan een steentje willen bijdragen. Daarbij valt naast de eerder genoemde coördinator recreatieafdeling te denken aan:

Diverse team-begeleidende functies 
Club-scheidsrechters 
Commercieel aangelegde mensen 

Nieuwe bestuursleden óf mensen die voor diverse hand- en spandiensten op wat voor manier dan ook bij de club betrokken willen worden. Heb je interesse om mee te werken aan het doorgroeien van de club en wil je onderdeel zijn van de unieke ‘Eagles’ familie?  Stuur dan een e-mail en geef jezelf op als vrijwilliger! Of wellicht kennen jullie personen die wij daarvoor kunnen benaderen. Dan horen wij dat uiteraard ook graag. Je e-mail kan je versturen naar: technischezaken@leekstereagles.nl .